‘Ell No És Tu’, el debut de l’Ariadna Vieyra

Acaba de superar la majoria d’edat i començar la seva carrera musical. Aquesta jove compositora i cantant de Roses (Alt Empordà) li espera un prometedor futur a la indústria musical.

Va començar compondre i cantar cançons entre les quatre parets de la seva habitació amb només dotze anys. Però no va ser fins que va participar en la quarta edició de La Voz Kids al 2018 quan la seva popularitat i el seu reconeixement va començar a créixer. Tot i que darrere d’aquells minuts de glòria televisiva s’hi amaguen hores d’estudi, classes de cant i assajos que recentment compaginava amb lliçons a l’escola de cant de la Nina. Després de diversos cursos, la mateixa actriu i cantant és la qui la proposa al productor musical Xasqui Ten que queda molt impressionat pel gran talent interpretatiu i compositiu de la jove Ariadna Vieyra.

Add a Comment

Canal Costa TV © 2021. All rights reserved.